Phys Me radionice za nastavnike

U okviru projekta Phys-Me 10. i 11. srpnja 2017. godine održane su radionice za nastavnike svih partnerskih škola uključenih u projekt. Radionice su održane na Odjelu za fiziku Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, te je započet razvoj kurikuluma dodatne nastave laboratorijskih vježbi iz fizike u prostorima naše škole. Radionicama su prisustvovali članovi projektnog tima iz Osijeka, Đakova i Pečuha, a iz naše škole bili su to nastavnici fizike Andrej Mijaćank i Snježana Švelec.

Uz izvrsne voditelje doc.dr.sc. Denisa Stanića i Igora Miklavčića, prof. s Odjela za fiziku te dr.sc. Verice Jovanovski, rad i motivacija nastavnika bila je na visokom nivou, što možete vidjeti na fotografijama u prilogu.

Tijekom radionica održana je i konferencija za medije na kojoj je ravnatelj Antun Kovačić, dipl. ing. upoznao javnost o projektu i partnerima uključenima u njega.

Veselimo se našem sljedećem susretu i aktivnostima koje će se u kolovozu održati u partnerskoj školi u Pečuhu.

Vijesti o projektu i aktivnostima možete pratiti i na FB stranici odnosno web stranici našeg partnera Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje.

About the Author: ZGetos