Izvannastavne aktivnosti – anketa

Početkom svake školske godine učenicima nudimo uključivanje u izvannastavne aktivnosti koje su osmislili nastavnici. Izvannastavne aktivnosti provode se u svrhu  zadovoljavanja učeničkih potreba i interesa te općenito zbog poboljšanja kvalitete života.  Kroz izvannastavne i izvanškolske aktivnosti možete aktivirati svoje stvaralačke snage za čije zadovoljavanje i izražavanje niste imali prilike u ostalim vidovima života.

Izvannastavne aktivnosti održavat će se na način da je npr. u listopadu  ponedjeljkom skraćena nastava i u 12,20 sati ili u 18,20 sati (8. sat) provode se izvannastavne aktivnosti. Svaki mjesec mijenjat će se dan tako da će u 11. mjesecu one biti utorkom, u prosincu srijedom i dalje slijedom.

Anketa za izbor izvannastavnih aktivnosti nalazi se ovdje. Anketi možeš pristupiti s bilo kojeg računala koje ima pristup internetskoj vezi.  Kada uneseš svoje ime i prezime na padajućem izborniku odaberi maksimalno dvije aktivnosti na  koje želiš ići tijekom ove školske godine. Rok za popunjavanje ankete je 25.rujna 2015.

Iskoristite mogućnost sudjelovanja u izvannastavnim aktivnostima jer one omogućavaju  aktivno sudjelovanje, prezentacije, rad na projektima koje sami osmislite i potiču razvoj timskog rada, a tijekom rada vlada otvorena i poticajna atmosfera.

 Razmisli, odluči i prijavi se!

About the Author: Anica Leventić