“Božić u pjesmi i priči”

Učenice i učenici naše škole pokazali su svoje talente, trud i volju i pod vodstvom nastavnica Krunoslave Lukač,  Sandre Štrasser i Anje Gubice recitirali, glumili, pjevali i svirali na božićnoj priredbi.

U srijedu 21. 12. u holu škole održala se prigodna priredba za koju su se učenice i učenici pripremali duže vrijeme. Priredbu su mogli pogledati svi zainteresirani. “Božić u pjesmi i priči” izvodili su prvi, drugi, treći i četvrti razredi – 1eT4, 2eT4, 3eT2, 3pT, 3eT4 i 4eT4. Recitirale su se pjesme učenika Roberta Pejakića iz 2eT3, pjevalo se, sviralo i glumilo. Kroz program nas je vodila Dora Borić, 1eT4.

Čestitamo svima koji su uložili trud u pripremu, vježbanje i izvođenje priredbe. Na svečan smo način priveli godinu kraju. Nadamo se kako je ovo početak nove tradicije, a ovo polugodište božićnom čestitkom ravnatelja Antuna Kovačića:

Pred nama je dio godine u kojem se okupljamo u obiteljskoj sredini, s prijateljima i dragim ljudima. Zajedno nastojimo podijeliti radost, mir i ljubav. Na to zajedništvo nas i poziva događaj rođenja djeteta Isusa koje je pokazalo da je došlo kao odbačeno od svih velikih, a prihvaćeno od onih malenih. Otvorimo srce svojim obiteljima te kroz male znakove pažnje izgradimo mir i ljubav, radost i veselje. 

Svima u ovim božićnim danima želim obilje zdravlja, radosti, mira i ljubavi, a u Novoj 2017. godini puno životnog uspjeha i osobnu izgradnju u svoje ime i ime uprave škole.

About the Author: Daliborka Pavošević