Školski maskenbal

9. 2. 2016. organizirali smo školski maskenbal. Hodnicima su šetali rimski bogovi i božice, kauboji, bolesnici, vojnici i gusari, miševi i mačke, navijači, Minioni s Gruom, a zapažen je i jedan Iron Man. Darth Vader podmićivao je simpatizere krofnama praćen glazbom iz filma, Harry Potter je po školi hodao s Elzom, a pred kraj nastave zamijećena je i jedna vatrena Španjolka.

Obećali smo nagrade za skupne i pojedinačne maske. Komisija je predložila da svih pet razreda u kojima su se svi maskirali zaslužuju nagradni dan bez odgovaranja. To su 4eT1 – miševi s razrednicom mačkom, 2eT3 – bolesnici s razrednicom liječnicom, 3eT2 – Minioni s razrednicom Gruom,  2eT2 – rimski bogovi i božice i 2p – nogometni navijači.

Kad govorimo o pojedinačnim maskama, 1. mjesto zasluženo je odnio Filip Novoselec iz 1e1 maskiran u zgodnu ženu. 2. mjesto pripalo je Sari Brkić iz 2eT2, najljepšoj Rimljanki prema glasovima učenika. 3. mjesto dijele Mario Horvat kao vojnik i Damjan Mandarić, obojica iz 3eT1, s jednakim brojem glasova.

4. mjesto dijele Vesna Plećaš, prof.,  za masku mačke, Bojana Štulić, dipl. ing., za masku Dartha Vadera i Katica Sudarić iz 4eT1 za najljepšu mišicu.

Sljedeće godine očekujemo nastavak ove lijepe i vesele maškarane priče – tako stvaramo uspomene za cijeli život.

Fotografije pogledajte u galeriji.

 

About the Author: Daliborka Pavošević