Suradnja Elektrotehničke i prometne škole s tvrtkom Ricardo d.o.o.

2.02.2016. učenici trećeg razreda za zanimanje vozač motornog vozila imali su priliku poslušati predavanje predstavnika tvrtke Ricardo d.o.o.

Poznata je činjenica kako naša škola pruža kvalitetno školovanje za  vozača motornog vozila. Nerijetko je upravo razgovor zainteresiranih tvrtki s nastavnicima prometne struke preporuka našim budućim vozačima. Suradnja s tvrtkom Ricardo d.o.o. još je jedna potvrda tome.

Ova tvrtka djeluje od 1992. u području cestovnog prijevoza, pružajući usluge transporta, distribucije, skladištenja, servisa tahografa i praonice teretnih vozila.

Našu su školu prepoznali kao potencijalne partnere u njihovom programu Ricardo plus, kojim i mladim vozačima bez iskustva omogućuju zapošljavanje.

U svom programu stvaranja i razmjenjivanja znanja, vještine i iskustava zaposlenika svoje tvrtke organizirali su sustav edukacije vozača koji pruža mogućnost sufinanciranja E kategorije. U ovaj je program uključeno pet prometnih škola. Drago nam je što su naši učenici imali priliku upoznati se s ovim programom i prilikom koju nudi.

About the Author: Daliborka Pavošević