Tjedan mozga

Pozivamo nastavnice, nastavnike, učenice i učenike da se uključe u radionice i predavanja u Tjednu mozga. Pročitajte više detalja.

Medicinski fakultet Osijek i Agencija za odgoj i obrazovanje, Podružnica Osijek pridružuje se kampanji Tjedna mozga te uz podršku Hrvatskog instituta za istraživanje mozga (HIIM), Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog društva za neuroznanost (HDN), Medicinskog fakulteta Osijek, Odjela za biologiju Sveučilišta u Osijeku i uz pomoć Sekcije za neuroznanost Osijek (SENZOS) od 14. do 20. ožujka 2016. organizira seriju predavanja, radionica i drugih aktivnosti. Ovogodišnje teme su:

  1. Dječji mozak
  2. Empatija, tolerancija i netolerancija
  3. Suradnja lijeve i desne hemisfere mozga

Naziv osječkog projekta je ‘Neurobiologija netrpeljivosti’. Preliminarni raspored radionica, predavanja i svih ostalih događanja predviđenih tijekom Tjedna mozga nalazi se u privitku. Molimo da svoj posjet radionicama (škola, razred i broj učenika) najavite na mail adresu studenta koordinatora (Ana Bardak):  senzos@mefos.hr.

Također Vas molimo da aktivnosti u vlastitoj organizaciji javite na istu mail adresu kako bismo ih mogli evidentirati kao službena događanja u našem gradu tijekom ove manifestacije.

Više informacija na www.mefos.hr i Facebook stranici: http://www.facebook.com/senzos.ideje

raspored – final

TM predavanja – opisi

TM radionice – opisi

About the Author: Daliborka Pavošević