Amblem i zastava Wonderlanda

Amblem i zastava Wonderlanda novi je zgotovljeni zadatak kojeg su s uspjehom odradile sudionice i sudionici ovog zanimljivog projekta u našoj školi. Domagoj Kedačić iz 3eT2 autor je oba pobjednička prijedloga.

Naime, svi uključeni u projekt natjecali su se svojim prijedlozima idejnih rješenja zastave idealne zamišljene države Wonderland i dijela amblema koji će predstavljati Hrvatsku.

Svatko je izradio vlastiti prijedlog oba elementa; neki su predložili i više idejnih rješenja. Nakon predstavljanja, sami su birali pobjedničko rješenje koje se zatim šalje ostalim školama – sudionicama.

Idejno rješenje amblema uklopit će se u zajednički amblem Wonderlanda, a zastava predstavlja naš prijedlog koji će zajedno s prijedlozima ostalih škola ući u izbor za pobjedničku zastavu.

Zanimljivo je pratiti dijelove ovoga projekta. Pozivamo vas da pregledate izložene prijedloge i uživate u kreativnosti naših učenica i učenika dok iščekujemo dolazak gostiju iz ostalih škola – sudionica. O tome ćemo vas podrobnije izvijestiti kad za to dođe vrijeme.

About the Author: Daliborka Pavošević