Festival tehničke kulture – najava

Festival tehničke kulture održava se 13. i 14. listopada 2017. u Dvorani Gradski vrt u Ulici kneza Trpimira 23. Bogat program i više o samom događaju pročitajte u tekstu.

Festival tehničke kulture je jedinstvena manifestacija tehničke kulture u Republici Hrvatskoj na kojoj se istovremeno i na jednom mjestu predstavlja cjelokupna djelatnost nacionalnih udruga tehničke kulture u Republici Hrvatskoj (HZTK i nacionalni savezi tehničke kulture). Cjelokupna aktivnost Festivala tehničke kulture koji se svake godine održava u drugoj županiji doprinosi povećanju broja korisnika programa tehničke kulture, razvitku djelatnosti tehničke kulture u cjelini te privlačenju budućih sponzora i donatora.
Ove nas godine očekuje rekordan broj izlagača – uz Hrvatsku zajednicu tehničke kulture i nacionalne saveze, na Festivalu će se predstaviti domaćini – ZTK Osječko-baranjske županije i ZTK Grada Osijeka te brojne udruge s područja Osječko-baranjske županije, a kao gosti će se predstaviti CARNet, FabLab Hrvatska, STEMI d.o.o i domaćini Festivala tehničke kulture 2018. – ZTK Križevci i ZTK Koprivničko-križevačke županije.
Ulaz slobodan!

About the Author: Daliborka Pavošević