Liječnički pregled za zanimanje vozač motornog vozila

Važna obavijest učenicima koji se upisuju u obrazovni program vozač motornog vozila! Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Osijek, plaća liječnički pregled za upis učenika u deficitarno zanimanje: VOZAČ MOTORNOG VOZILA.


Postupak je slijedeći:

  1. učenik koji upisuje 1. razred srednje škole za vozača motornog vozila, odlazi s OIB-om u HZZ (Kneza Trpimira 2, Osijek) gdje uzima uputnicu za liječnički pregled
  2.  tom uputnicom odlazi na liječnički pregled u Polikliniku Slavonija, J.J. Strossmayera 163, Osijek (pokraj Bille) prema sljedećem rasporedu:1)
  • 31.07.2017. od rednog broja 1 – 12 na rang listi*
  • 01.08.2017. od rednog broja 13 – 24 na rang listi**doći natašte u vremenu od 7- 9 sati

Na pregled treba ponijeti potvrdu liječnika opće praske o njihovom zdravstvenom stanju i povijesti bolesti te sve nalaze ukoliko dijete ima nekih zdravstvenih teškoća (tu spadaju i nalazi specijalista na kojima se nerijetko ne pridaje potrebna pažnja: primjerice nalazi okuliste ukoliko dijete nosi naočale, ortopeda ukoliko ima problema s podignutim/spuštenim stopalima,…)

Kandidati koji se upisuju u zanimanje vozač motornog vozila, a koriste mogućnost plaćanja pregleda preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalnog ureda Osijek,  trebaju prilikom upisa obavezno donijeti potvrdu obiteljskog liječnika, a liječničku svjedodžbu medicine rada će dostaviti naknadno nakon obavljenog pregleda u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalnog ureda Osijek o čemu će biti obaviješteni nakon upisa.

About the Author: ZGetos