Međužupanijsko natjecanje u zanimanju elektroinstalater/elektromonter

Međužupanijsko natjecanje učenika u strukovnom području elektrotehnike i računalstva u zanimanju elektroinstalater/elektromonter održava se 24. veljače 2017. u Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek , Istarska 3, s početkom u 9 sati.

Na natjecanju sudjeluju redoviti učenici trećeg razreda strukovnih škola iz Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije u navedenim zanimanjima. Nakon svečanog otvaranja i izbora povjerenstva za ocjenjivanje na teorijskom i praktičnom dijelu te iznošenja propozicija natjecanja, ono će se odvijati u dva dijela – teorijskom (od 10.00 do 11.00) i praktičnom (od 11.30 do 14.00). Objava konačnih rezultata planirana je za 15.45, a proglašenje pobjednika i završetak natjecanja za 15. 50.

Svrha je natjecanja razmjena iskustava i poticanje učenika/ca i njihovih nastavnika/ca u prenošenju, stjecanju i prezentaciji znanja, vještina i sposobnosti u području elektroinstalacija, radi promicanja zanimanja i unaprjeđivanja odgojno-obrazovnog rada u elektrotehničkoj struci, poticanja i iskazivanja kreativnosti, razmjene iskustava i stjecanja novih spoznaja u ovom području.

Nakon provedenog natjecanja jedan učenik iz Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije stječe pravo na sudjelovanje na državnom natjecanju koje će se održati 27. i 28. travnja 2017. u Elektrostrojarskoj obrtničkoj školi Zagreb.

About the Author: ZGetos