Mini Maker Faire ponovo u ELPROS-u

Nakon vrlo uspješnog Osijek Mini Maker Fairea 2016 ova jedinstvena kombinacija sajma, konferencije i festivala gdje možete pokazati vaše ideje i kreacije, te podijeliti znanje s drugim “makerima” će se ponovno održati u subotu 29. travnja u Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek.

Izlagači na sajmu su tehnološki entuzijasti, hobisti, znanstvenici, umjetnici svih vrsta i dobi – svima im je zajednička inventivnost, kreativnost i “sam svoj majstor” pristup stvaranju.

Maker Faire događanja se održavaju širom svijeta već 12 godina i iznimna nam je čast što smi i mi dio te međunarodne obitelji.

Osijek Mini Maker Faire organizira Osijek Software City u suradnji sa #labOS hacklabom i pod pokroviteljstvom Maker Media, izdavačem časopisa Make koji oko sebe okuplja globalni makers pokret.

Pozivamo sve koje zanima robotika, mikrokontroleri, računala, elektronika, RC uređaji, virtualna stvarnost, 3D printanje, laseri, raketarstvo, avio, auto i ino modelarstvo, stari obrti, interaktivna umjetnost, zelene tehnologije, električni automobili, interaktivne igračke, sve vrste strojeva (što neobičnije, to bolje), održiva proizvodnja hrane… da u subotu dođu u Istarsku 3. Naša vrata su Vam otvorena od od 10:00 do 16:00. Ulaz je besplatan, a zabava zagarantirana!

About the Author: ZGetos