Natječaj “Oboji svijet”

Natječaj “Oboji svijet”

Dragi koordinatori volontera, profesori i stručni suradnici,

Već 6. godinu zaredom, Forum za slobodu odgoja obilježava Međunarodni dan tolerancije i zajedničkim snagama, idejama i kreativnim likovno-literarnim radovima progovara o tako važnim temama: toleranciji, nenasilju, mirnom rješavanju sukoba, prihvaćanju različitosti, razumijevanju i prihvaćanju postojanja svakoga pojedinca upravo takav kakav je, zagovaranju ljudskih i dječjih prava, kao i važnosti našega vlastitoga angažmana i doprinosa zajednicama u kojima živimo.

I ove su godine raspisali tradicionalni natječaj “Oboji svijet!” za sve učenike i učenice, kao i njihove mentore, no vesele se i svakome radu koji stigne iz inozemstva, kao što je to bio slučaj prošlih godina.

Cilj natječaja je promoviranje tolerancije, nenasilja, mirnog rješavanja sukoba, izgradnje mira, poštivanja različitosti i ljudskih prava te poticanja kreativnog i inovativnoga promišljanja učenika i učenica, a učenici se mogu kreativno izraziti kroz priču, pjesmu, fotografiju, video uradak, plakat ili strip.

Natječaj je otvoren od 4. rujna 2017. do 27. listopada 2017. godine.

Više informacija možete pronaći na internetskoj stranici Foruma za slobodu odgojahttp://www.fso.hr/2017/09/04/otvoren-je-natjecaj-oboji-svijet/

Poziv i Pravila sudjelovanja možete preuzeti u privitku.

Novina ovogodišnjega natječaja su online prijave, tako da vam skrećemo pažnju da dobro pročitate Pravila sudjelovanja kako se ne bi dogodilo da neki rad ne dođe na natječaj. Poveznica na on line prijavu je https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciTy9znkwO9qIzGh4mtWSItdXHxKqbQpgiXHQhniowOZwUBw/viewform.

Lijep pozdrav!

Volonterski Centar Osijek

 

About the Author: Daliborka Pavošević