DANI ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE: DANI KRUHA i humanitarna akcija

 Dane zahvalnosti za plodove zemlje i Dane kruha obilježit ćemo ove školske godine u sljedeću srijedu, 18. listopada 2017. zajedničkim druženjem i blagovanjem pod velikim odmorom u zbornici i pod satom razrednika nakon velikog odmora.

Pozivam vas da se priključite obilježavanju ove lijepe školske i razredne tradicije. Donesite ono što ćete podijeliti s drugima u razredu i zbornici: domaći kruh, kiflice, kolače,…i pokažimo zahvalnost na malim trenutcima zajedništva kroz koje rastemo kao ljudi.

Volonterski klub naše škole želi i ove godine učiniti nešto lijepo za druge. Odlučili smo u sklopu Dana zahvalnosti za plodove zemlje i Dana kruha organizirati humanitarnu akciju „Dar za osmijeh djeteta“ i tako pomoći Centru za dijete koji ima za cilj poboljšati kvalitetu života djece  i trudnica iz socijalno isključenih obitelji s područja grada Osijeka osiguranjem osnovnih životnih potrepština za djecu do treće godine života i jednokratnim paketom pomoći za trudnice koje se pripremaju za dolazak novog člana obitelji na svijet. U Centru trenutno mjesečno pružaju materijalnu i savjetodavnu pomoć djeci iz 40-tak obitelji.

Pozivamo sve razrede, sve profesore da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji (pod satom razrednika taj dan prikupite novčane darove, koliko tko može i želi), a volonterski  klub „EMŠA“ zajedno s profesoricom Lukač će od prikupljenih sredstava kupiti dječju hranu čokolino i keksolino, pelene veličine 4 i 5, jer im je to najpotrebnije, te otići u posjet Centru za dijete. Unaprijed vam želimo zahvaliti što sudjelujete s nama u toj humanitarnoj akciji.

RASPORED RAZREDA PO UČIONICAMA ZA SRO-a U SRIJEDU 18.10.2017.

Dolje su navedene učionice u kojima ćete biti s razrednicima u srijedu nakon velikog odmora, a nakon toga će se nastava odvijati prema redovnom rasporedu (od 4. sata).

 

razred / zanimanje broj učionice   razred / zanimanje broj učionice
1ET – elektrotehničar 29/II   2ET1 – elektrotehničar 23/II
1TR1 – tehničar za računalstvo 2/III   2ET2 – tehničar za računalstvo 22/I
1TR2 – tehničar za računalstvo 17/II   2ET3 – tehničar za mehatroniku 18/II
1TM – tehničar za mehatroniku 20/II   2eT4 – tehničar za elektroniku 2/II
1TEL – tehničar za elektroniku 31/II   4ET2 – tehničar za računalstvo 11/I
3eT1 – elektrotehničar 20/I   4ET3 – tehničar za mehatroniku 38/I
3eT2  – tehničar za računalstvo 33/II   4ET4 – tehničar za elektroniku 47/I
3eT3 – tehničar za mehatroniku 24/I   1TCP – tehničar cestovnog prometa 37/II
3eT4 – tehničar za elektroniku 25/I  

2PT – tehničar cestovnog prometa

22/II
2E1 –elektromonter/elektroničar 7/II   3pT – tehničar cestovnog prometa 3/II
3e1 –elektromonter/elektroničar 41/I

4PT – tehničar cestovnog prometa 5/II
    1V – vozač motornog vozila 44/I
      2P –  vozač motornog vozila 35/II
     

About the Author: Daliborka Pavošević