Projekt Učimo kroz praksu: predavanje

Projekt Učimo kroz praksu ide dalje. Podsjetimo se – ovo je međunarodni projekt u okviru programa Erasmus + kroz kojeg učenici putuju i uče u europskim zemljama.

2.11. 2017. naš gost Carlos López Sánchez održao je predavanje o španjolskom obrazovnom sustavu učenicima koji se spremaju za putovanja u sklopu ovoga projekta, kao  i drugim zainteresiranim učenicima. Carlos je u sklopu svog obrazovanja imao dva mjeseca prakse koju je odradio u tvrtci Alphacentauri u Osijeku. Više detalja možete vidjeti u privitku.

Kroz ovaj projekt odobrene su 24 mobilnosti u trajanju od 14+2 dana. U projektu sudjeluju posrednička ustanova iz Velike Britanije: The Training Partnership Ltd, Škola iz Odense, Danska: Syddansk Erhvervsskole, Škola LPO François Ier, Grad Vitry le François, Francuska, Škola Solski center Skofja Loka, Slovenija i Institut Sabadell, grad Sabadell Institut Sabadell, Španjolska.

Sudionici mobilnosti su učenici trećih i četvrtih razreda koji se obrazuju za zanimanja elektrotehničar, tehničar za računalstvo, tehničar za mehatroniku i tehničar za elektroniku.

Ovo je četvrti projekt ovakvoga tipa kojemu je naša škola nositelj i zahvaljujući kojemu smo dobili Povelju mobilnosti o kojoj ste mogli pročitati u vijestima na našoj stranici. Voditeljica i autorica projekta je Karolina Brleković, prof. kojoj čestitamo na trudu i uspješnosti.

Educational System

Prilozi

About the Author: Daliborka Pavošević