Projektni dan na temu: „ZDRAV ŽIVOTNI STIL“

Poštovani učenici!

U srijedu 05. travnja 2017. u našoj školi nastava će biti organizirana u obliku projektne nastave.

Nastavnici su se pripremali i uz puno kreativnosti osmislili  vježbe i aktivnosti na temu: „Zdrav životni stil“. Planiranim aktivnostima želja nam je potaknuti vas na razmišljanje o posljedicama zanemarivanja kretanja, bavljenja sportom i štetnosti loše prehrane, na uočavanje  važnosti  očuvanja zdravlja i mogućnostima kvalitetnog provođenja slobodnog vremena te pridonijeti popularizaciji sporta. Zbog toga smo pozvali trenere i predstavnike sportskih klubova, društava i udruga. Tako će tog dana u nekim aktivnostima osim nastavnika sudjelovati treneri i članovi klubova: Karate klub Hrvatski sokol, Judo klub Mladost Osijek, Rekreacijski Centar Beck – RBC Osijek, Kuglački klub Osijek, Plesni klub D&D, Klub Capoeira Hrvatski sokol, Jiu jitsu klub Studio Prime Osijek, Sportsko rekreacijski klub Work IT, Akademija Krpan&Babić, Udruga Vaga, nutricionistkinja M. Rečić, mag. i liječnica T. Štulić dr.med.

Svi učenici i nastavnici trebaju doći pripremljeni za sudjelovanje u aktivnosti za koju su se odlučili. Ako je riječ o šetnji doći u ugodnoj obući i odjeći za šetnju, za vožnju biciklom povesti svoj bicikl i kacigu, svoj skejt ponijeti za skejtanje, a za učestvovanje u ekipnim sportovima ponijeti ili doći u sportskoj opremi.

Aktivnosti se dijele na cjelodnevne i kraće aktivnosti. Ako odabereš cjelodnevnu aktivnost, biraš samo jednu. Ako biraš kraće aktivnosti biraš dvije, jednu od 09,00 sati a drugu od 10,50 do 12,20 sati.

Cjelodnevne aktivnosti počinju u 9,00 sati i traju do 12,20 sati.

Upisivanje za sudjelovanje u aktivnosti započinje danas kod dežurnog na 2. katu.

Molimo Vas da se što prije odlučite i upišete u aktivnost u kojoj želite sudjelovati jer broj sudionika je ograničen prema vrsti aktivnosti. Popis ponuđenih aktivnosti možete vidjeti na panoima ispred zbornice i kod stepenica na 2. katu.

Bit će to dan posvećen zdravom tijelu i duhu, bez testova i ispitivanja. Očekujemo da ćete  svojom aktivnosti i suradnjom s nastavnicima učiniti ovaj projektni dan uspješnim i kvalitetnim.

Ravnatelj:

A. Kovačić, dipl.ing.

About the Author: Anica Leventić