Studija o mladima za mlade

Prenosimo poziv Volonterskog centra Osijek za upis u Studije o mladima za mlade. Mogu se prijaviti osobe starije od 18 i mlađe od 30 godina. Više pročitajte u nastavku.

“Studiji o mladima za mlade su od Mreže mladih Hrvatske neformalni obrazovni program za mlade koji se provodi već sedmu godinu za redom. Do sada je kroz Studije prošlo oko sto mladih polaznika/ca, a ove godine traže 15 novih mladih motiviranih ljudi koji žele doprinijeti pozitivnim promjenama u svojoj lokalnoj sredini!

Ako imate od 18 do 30 godina, aktivni ste u organizacijama civilnog društva, želite sudjelovati u izgradnji boljeg, pozitivnijeg društva uz angažman koji nadilazi tri klika, želite naučiti nešto više o radu s mladima, društvenim promjenama i politikama za mlade i želite učiti od najboljih trenera – Studiji o mladima za mlade su pravo mjesto za vas! Prijave su otvorene do 17. veljače!

U privitku ćete pronaći poziv koji će vam dati odgovore na sva važna pitanja o Studijima. Tu je i službena web stranica Studija za dodatne informacije: http://studiji.strikingly.com/ kao i Facebook stranica: https://hr-hr.facebook.com/studiji/.

Link za prijavu je dostupan u pozivu i na služenoj web stranici.

Rok za prijavu je 17. veljače!

Lijep pozdrav!

Volonterski Centar Osijek”

About the Author: Daliborka Pavošević