ULUPUH-ov natječaj

Pozivamo zainteresirane da se uključe u novi ULUPUH-ov natječaj za učenike svih uzrasta, od 8 do 18 godina – pozivamo ih da oblikuju odjevni predmet (haljina, suknja, majica, hlače itd.) kojim će izraziti nešto o sebi i/ili svijetu koji ih okružuje. Predmet moze biti u umanjenom mjerilu, od neuobicajenih materijala i predmeta koji se mogu povezati na različite načine: lijepljenjem, šivanjem, vezanjem…

Više na:
https://kreativciblog.wordpress.com/2017/05/22/modni-hibrid/

Učenici nam fotografije svojih uradaka trebaju poslati e-poštom na adresu kreativci3@gmail.com  najkasnije do 13. lipnja 2017. U mailu trebaju navesti ime i prezime, koliko godina imaju i u kojem mjestu žive. Sve ćemo pristigle fotografije objaviti na našoj stranici https://kreativciblog.wordpress.com/ a autora ili autoricu najzanimljivijeg rada nagraditi ćemo jednom od knjiga o umjetnosti iz naše biblioteke.

Poziv se odnosi na kreativce do 18. godine starosti!

ULUPUH ov ciklus natječaja za male i mlade kreativce pokrenut je sa željom da djecu i mlade potaknemo da se okušaju u različitim oblicima likovnog izražavanja, poglavito iz područja primijenjenih umjetnosti i dizajna – natječaji se provode uz potporu Grada Zagreba – Gradskog ureda za obrazovanje kulturu i sport.

Organizator natječaja je ULUPUH – Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti (www.ulupuh.hr)

About the Author: Daliborka Pavošević