Debata Mladi o izlasku na izbore za Europski parlament

Debata Mladi o izlasku na izbore za Europski parlament u organizaciji Informacijskog centra Europe Direct koji djeluje u JU Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije održana je 7. ožujka 2019. u Muzeju Slavonije.

Predstavnici Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj predstavili su nepolitičku kampanju Europskog parlamenta “Ovaj put glasam” kojom se želi potaknuti građane na izlazak na europske izbore 26. svibnja 2019., dok su mladi aktivisti kampanje govorili o tome zašto bi mladi trebali izaći na izbore.

U debati su sudjelovali učenici pet srednjih škola – Elektrotehničke i prometne škole Osijek, Isusovačke klasične gimnazije s pravom javnosti u Osijeku (škola ambasador europskog parlamenta),  Medicinske škole Osijek, Poljoprivredne i veterinarske škole Osijek, Srednje škole Donji Miholjac (škola ambasador Europskog parlamenta) i Trgovačke i komercijalne škole “Davor Milas” Osijek. Nastavnica Anja Delač vodila je  učenike naše škole.  U debati su sudjelovali  učenici 4pt (Saša Penić, Matej Perica) i 4et3 (Stjepan Jozipović, Robert Pejakić).

Čestitamo našim učenicima i voditeljici Anji Delač na sudjelovanju u ovoj debati!

About the Author: Daliborka Pavošević