Nastavak štrajka u utorak

Poštovani roditelji i učenici, kako postupak mirenja između vlade i školskih sindikata još uvijek nije uspio, predsjednici Sindikata hrvatskih učitelja, Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske i Sindikata Preporod najavili su za utorak, 15. listopada 2019. nastavak štrajka u svim osnovnim i srednjim školama prema cirkularnom rasporedu, pa je u utorak na redu Osječko-baranjska županija.

Za vrijeme održavanja štrajka neće biti redovne nastave. Sve obavijesti možete pratiti na web stranici škole www.elpros.net, a upite vezane za održavanje štrajka možete uputiti na elektroničku poštu škole ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr ili pozivom kontakt osobi Elektrotehničke i prometne škole Osijek, gđi. Dubravki Ivanović na broj telefona 031-494-142.

U srijedu 16. listopada 2019. nastava će se održati prema rasporedu.

Ovom se prilikom  ispričavamo zbog nastale situacije. Obrazovanje učenika jedan je od prioriteta u svakoj državi, a učitelji i nastavnici nose u sustavu obrazovanja najveći teret i odgovornost. Stoga molimo roditelje i učenike za razumijevanje i podršku. Nadamo da će Vlada i sindikati što prije postići dogovor.

About the Author: Daliborka Pavošević