Besplatan studij u Danskoj: BHV Education

PREZENTACIJE U OSIJEKU 07. VELJAČE 2020. Predavanje za 3. i 4. razrede “Besplatan studij u Danskoj: Prezentacija i prijave za 2020.”Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u petak, 07. veljače 2019. godine s početkom u 17.00 sati organizira predavanje pod nazivom “Besplatan studij u Danskoj: Prezentacija i prijave za 2020″. Predavanje će održati savjetnica za obrazovne programe u inozemstvu iz BHV Education-a, Ružica Pejić u prostoru sveučilišne knjižnice Osijek.

Studiraj u inozemstvu na danski način. Znaš li da u Danskoj možeš studirati više od 500 različitih programa na engleskom jeziku? Danska je zadnjih šest godina hit studijska destinacija među Hrvatima. BHV Education je u tom periodu uspješno pomogao s prijavama, upisima i odlaskom na studij u Dansku svima koji su imali tu želju i san. Fakulteti u Danskoj nude idealan spoj teorije i prakse gdje nećeš morati učiti teoriju napamet, nego ćeš ju znati primijeniti na stvarnim slučajevima i projektnim zadacima.

TOP RAZLOZI ZAŠTO ODABRATI DANSKU:
1. besplatan studij na engleskom jeziku
2. velik izbor preddiplomskih i diplomskih programa
3. prijateljski odnos s profesorima
4. male studijske grupe
5. timski rad na projektima
6. skandinavski stil života
7. mogućnost rada 11-15 sati tjedno
8. besplatan tečaj danskog jezika

Ružica Pejić savjetnica je za studij u Danskoj u BHV Education-u od 2013. godine. U tom periodu posjetila je većinu danskih fakulteta s kojima BHV Education surađuje. Uspješno je savjetovala i upisala više od 200 polaznika. Osim posjete fakultetima i uspješnih prijava, iskustvo je stekla kroz kontinuiran razvoj odnosa i komunikaciju s danskim fakultetima i polaznicima iz Hrvatske na studiju u Danskoj.

Dodatne informacije mogu se dobiti na web stranici BHV Education:
· https://bhvedu.com/2020/01/08/besplatan-studij-danska-prijave-2020/

Predavanje za 1. i 2. razred ” Srednja škola u inozemstvu 2020.”

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u petak, 07. veljače 2019. godine s početkom u 16.00 sati organizira predavanje pod nazivom “Srednja škola u inozemstvu uz BHV Education 2020.” Predavanje će održati savjetnica za obrazovne programe u inozemstvu iz BHV Education-a, Ružica Pejić u prostoru sveučilišne knjižnice Osijek.

Srednjoškolska razmjena u inozemstvu na kraći period ili školsku godinu kao i završetak srednje škole u inozemstvu, programi su koji otvaraju vrata za upis na prestižna svjetska sveučilišta i općenito bolji uspjeh u životu. Ovo je prilika za sve zainteresirane roditelje i učenike da na jednom mjestu saznaju koje opcije postoje, kakvi su uvjeti i proces prijave i neke osnovne informacije o obrazovnim sustavima pojedinih zemalja.

ZAŠTO IĆI NA SREDNJOŠKOLSKU RAZMJENU:
· usavršavanje jezika
· osamostaljenje i neovisnost
· upoznavanje nove kulture i običaja
· nova poznanstva i prijatelji
· bolje poznavanje sebe
· prilika za nastavak studija u toj zemlji
· avantura i putovanja
· prilika za nove akademske i sportske uspjehe
· nevjerojatna preobrazba u samo pola godine ili godinu dana

Dodatne informacije mogu se dobiti na web stranici BHV Education:
·https://bhvedu.com/2020/01/21/srednja-skola-u-inozemstvu-uz-bhv-education2020/

About the Author: Daliborka Pavošević