Nastava na daljinu- raspored i obavijesti

Dragi učenici,

 

Od srijede 17. ožujka 2020. počinjemo s nastavom na daljinu u sustavu Microsoft Teams prema rasporedu koji se nalazi u privitku.

Za sve poteškoće vezano za sustav učenik se treba obratiti razredniku/ci putem dostupnih kanala komunikacije.

Predmetni nastavnik će nastavni materijal postaviti u svoj predmet na sustavu, a učenik do kraja dana ili prema uputama nastavnika treba provjeriti i riješiti postavljeni nastavni materijal.

Za povratnu informaciju nastavniku, učenik treba „lajkati“ objavljeni materijal ili uputu čime dokazuje da je vidio nastavni materijal i preuzeo obvezu prema uputama.

Učenici koji praktičnu nastavu obavljaju u tvrtkama do daljnjega nemaju praktičnu nastavu, a umjesto toga će u rasporedu imati predmetnu nastavu na daljinu.

Razumijemo da je vama, kao i nama, ovo nepoznata situacija i očekujemo da neće biti jednostavno. Budući da imate više slobodnog vremena ovu situaciju iskoristite da, uz učenje novih sadržaja, utvrdite sadržaje koje ste ranije učili te da kada okolnosti budu bolje lakše ispravite i popravite ocjene koje trenutno imate.

Učenici završnih razreda, u ovom razdoblju imate priliku pripremati se i izrađivati završne radove, pripremati se za polaganje ispita državne mature. Za ispite državne mature imate primjere prethodnih ispita na stranici NCVVO (link https://www.ncvvo.hr/kategorija/drzavna-matura/provedeni-ispiti/) koje možete vježbati i rješavati. U narednim danima će se u sustavu kreirati i virtualna učionica za održavanje priprema Državne mature te se svi učenici mogu uključiti putem razrednika/ce.

U istoj situaciji smo svi zajedno. Svaka nepredviđena situacija kao što je ova može biti ujedno i prilika da napravimo nešto što će nam kasnije pomoći da ostvarimo svoje ciljeve. Iskoristite ovu situaciju u svoju korist napretka i postizanja boljih rezultata.

Ostanite zdravi i motivirani do daljnjeg susreta o kojem ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Pozdrav,

ravnatelj Elektrotehničke i prometne škole Osijek

Antun Kovačić, dipl. ing.

Tekst možete preuzeti i u privitku, gdje se nalazi i raspored. Na fotografiji možete vidjeti i raspored početka nastave prema MZO da ne bi došlo do zagušenja sustava na kojem su virtualne učionice.

Online-raspored A OBAVIJEST_nastava na daljinu za učenike

About the Author: Daliborka Pavošević