Nagrada OBŽ za iznimna postignuća u tehničkoj kulturi našem kolegi

Dan Osječko – baranjske županije  obilježava se 2. lipnja. Nastavnik Elektrotehničke i prometne škole Osijek, naš dragi kolega Mirko Mesić, mr. sc., našao se u društvu nagrađenih laureata. Nagrade i javna priznanja dodjeljuju se za iznimna postignuća na području gospodarstva, kulture, prosvjete, tjelesne kulture i sporta te tehničke kulture. Kolega Mesić nagrađen je za iznimne uspjehe i postignuća u području tehničke kulture, što ne iznenađuje nikoga tko ga poznaje.

Župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić čestitao je nagrađenima za njihov trud i doprinos napretku Županije.

 Ovogodišnji dobitnici priznanja Osječko-baranjske županije znatno su doprinijeli gospodarskom, kulturnom, znanstvenom i sportskom životu naše Županije, na čemu im čestitam i zahvaljujem. Osječko-baranjska županija preuzela je ulogu vodeće županije u političkom, društvenom i kulturnom životu cijelog istoka Hrvatske i u tom smislu, nagrađeni dobitnici su nositelji kvalitete, razvoja i vrhunskih dostignuća koji jamče daljnji napredak naše županije. Oni su svojim znanjem, trudom i organizacijskim sposobnostima pokazali da su sposobni dizati standarde zbog čega ih društvo mora prepoznati i nagraditi, što smo mi kao jedinica regionalne samouprave i učinili – naglasio je župan Anušić.

I mi čestitamo kolegi Mirku Mesiću na nagradi koju je zaslužio dugogodišnjim radom i trudom i želimo da mu ta nagrada bude poticaj za daljnje uspjehe u radu!

About the Author: Daliborka Pavošević