Najbolja promidžba škole jest ono što radimo

U emisiji Otvoreni studio Televizije Slavonije i Baranje 10.11.2021.  izvrsnu promidžbu Elektrotehničke i prometne škole Osijek predstavile su kolegice Karolina Brleković, prof. i Danijela Ivanović – Ižaković, dipl. ing.  

Podsjetimo – na Dan učitelja 5.10.2021. djelatnice naše škole – nastavnice Karolina Brleković, prof., Anica Leventić, prof. i Danijela Ivanović – Ižaković, dipl. ing. odabrane su između 511 nastavnica, nastavnika i stručnih suradnika i ravnatelja hrvatskih osnovnih i srednjih škola koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima (NN, br. 53/2019.).

U jučerašnjoj su emisiji Otvorenog studija naše nagrađene  nastavnice razgovarale o brojnim eTwinning i Erasmus + projektima u kojima sudjeluje škola, načinima na koje motiviraju učenike, uspješnoj međupredmetnoj suradnji i motivaciji djelatnika naše škole i brojnim postignućima u okviru redovne nastave, izvannastavnim aktivnostima i suradnji na školskoj, županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini. Istaknule su kako je najbolja promidžba škole sve ono što radimo, o čemu svjedoči i ova emisija.

Pozivamo vas da pogledate emisiju ili posjetite stranicu STV-a . Spontanost. zanimljivost, vještina i stručnost kolegica pokazuju zašto je baš dobro biti dijelom zajednice ELPROS! 

  

About the Author: Daliborka Pavošević