PRVA GENERACIJA TEHNIČARA ZA RAČUNALSTVO OBILJEŽILA DESETOGODIŠNJICU MATURE

U subotu 3. srpnja 2021. godine prva generacija Tehničara za računalstvo (2007./2008.-2010./2011.) na čelu sa razrednicom Katom Lukić Kovanović obilježila je 10 godina mature u Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek zvanoj „Emša“.

Od ukupno 30 učenika iz generacije skupu se odazvalo 22 učenika koja su sa svojom razrednicom u 17.00 h u svojoj staroj učionici održala „Sat razrednika“ i prisjetili se starih dobrih srednjoškolskih dana. Nakon što se oglasilo školsko zvono za kraj nastave, druženje se nastavilo u restoranu „Slavonska kuća“ u Tvrđi.

Ovom prilikom učenici su poželjeli razrednici zasluženi i sretan odlazak u mirovinu u kojoj će odmarati i uživati u svemu što voli, dok će se tradicija okupljanja, svi se nadaju, dugo nastaviti.

S poštovanjem,

Učenici 4.Et2

Ovim su riječima učenici smjera Tehničar za računalstvo završili obilježavanje svoje desete obljetnice izlaska iz školskih klupa Elektrotehničke i prometne škole Osijek. Njihova razrednica Kata Lukić Kovanović, dipl. ing. dodaje: To je naša prva generacija tehničara za računalstvo; vrlo su uspješni u svojim karijerama, a to nam je i danas najatraktivnije zanimanje. Od njih 30, 26 ih je završilo fakultete – od struke, preko ekonomije i komunikologije. Mislim da su odlična promocija naše škole u gradu i državi.

Lijepo je vidjeti kako se razvijaju uspješni mladi ljudi kojima je naša škola bila odskočna daska. Pozivamo i ostale razrede koji obilježavaju svoje obljetnice da nam se jave kako bismo ih i dalje pratili i podržavali!

 

About the Author: Daliborka Pavošević