RCK Edukacija nastavnika

U srijedu 7. travnja započela je trodnevna edukacija u području andragogije i poslovne komunikacije za nastavnike koji rade u obrazovanju odraslih, stručne suradnike i ravnatelje.

Cilj ove edukacije bio je dodatno educirati nastavnike za specifičnosti rada s odraslim osobama kako bi stekli potrebne kompetencije za rad s njima, te kako da u potpunosti prilagode nastavu odraslim osobama. Također se održala poslovna komunikacija koja je bitna jer se unaprjeđuje obrazovanje odraslih te omogućuje komunikaciju putem elektroničkih medija.

Cijeli projekt u potpunosti je financiran s europskim sredstvima – sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj i Europskog socijalnog fonda te sredstvima Državnog proračuna, kao dio projekta RCK ELPROS u okviru poziva „Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo“.

Projekt je vrijedan 43.102.561,87 kuna te će biti svojevrsna nadogradnja na već potpisani ugovor za izgradnju i opremanje ELPROS-a. Podsjećamo, projekt za izgradnju i opremanje ELPROS-a vrijednosti 29.942.296,47 kuna potpisan je 14.2.2020.,te je ukupna vrijednost projekta RCK ELPROS 73.044.858,34 kune.

About the Author: ZGetos