Erasmus+ mobilnost 2022. – natječaj za učenike trećih razreda

 

Elektrotehnička i prometna škola Osijek raspisuje natječaje za odabir sudionika mobilnosti učenika trećih razreda u okviru Erasmus+ projekta 2022-1-HR01-KA121-VET-000057913. Projekt omogućuje učenicima stjecanje iskustva međunarodne prakse i osnaživanje stručnih kompetencija.

U mobilnosti će biti uključeno 45 učenika trećih razreda svih zanimanja: elektrotehničar, tehničar za računalstvo, tehničar za mehatroniku, tehničar za elektroniku, tehničar cestovnog prometa te vozač motornog vozila.

Upute o postupku prijave, prijavni obrazac, suglasnost, natječaj i kriterij vrednovanja nalaze se u priloženim dokumentima, kao i kontakti nastavnika koji vam mogu pomoći oko prijave i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Na natječaj se prijavljujete putem obrasca (https://forms.gle/x7VLGvHEgYXPyTQ38), a svu potrebnu dokumentaciju šaljete na mail projekta (elprosmobilnost2022@gmail.com). Rok za prijavu je 05.10.2022.

Za sva pitanja i nejasnoće možete se javiti članovima projektnog tima putem Teamsa ili komentarom na objavu unutar kanala Općenito u vašoj virtualnoj učionici na Teamsima.

Sretno!

 

About the Author: ZGetos