Natječaj za dugoročnu mobilnost u Španjolskoj

Dragi učenici/e,

pozivamo vas da se prijavite na dugoročnu stručnu praksu u Španjolskoj (3 mjeseca) u sklopu projekta mobilnosti Stručni i vješti. To je Erasmus+ projekt kojeg je Agencija za mobilnost i programe EU odobrila našoj školi a ima za cilj omogućiti zainteresiranim učenicima stjecanje iskustva međunarodne prakse i osnaživanje stručnih kompetencija. 

Na ovaj natječaj mogu se javiti učenici 3. i 4. razreda svih zanimanja škole kao i učenici koji su završili školovanje u školskoj godini 2020./2021. u nekom od zanimanja škole.

 Na natječaj se prijavljujete putem obrasca (https://forms.gle/rNwkr55qgXgp2wQXA) a svu potrebnu dokumentaciju šaljete na mail projekta (strucniivjesti@gmail.com) s naznakom “Za natječaj Stručni i vješti – Španjolska – dugoročna mobilnost”. 

Za sva pitanja i nejasnoće možete se javiti članovima projektnog tima putem Teamsa ili komentarom na objavu unutar kanala općenito u vašoj virtualnoj učionici na Teamsima. 

Upute o postupku prijave, prijavni obrazac, suglasnost, natječaj i kriterij vrednovanja nalaze se u priloženim dokumentima, kao i kontakti nastavnika koji vam mogu pomoći oko prijave i odgovoriti na sva vaša pitanja.

About the Author: Anica Leventić