Natječaj za stručnu praksu u Portugalu

Dragi učenici/e,

pozivamo vas da se prijavite na dvotjednu stručnu praksu u Portugalu u sklopu projekta mobilnosti Stručni i vješti. To je Erasmus+ projekt kojeg je Agencija za mobilnost i programe EU odobrila našoj školi a ima za cilj omogućiti zainteresiranim učenicima stjecanje iskustva međunarodne prakse i osnaživanje stručnih kompetencija. 

Na ovaj natječaj mogu se javiti učenici trećih i četvrtih razreda u zanimanjima tehničar za mehetroniku, tehničar za elektroniku i elektrotehničar. Na natječaj se prijavljujete putem obrasca (https://forms.gle/YAcGTQEhDDVHpJUw7) a svu potrebnu dokumentaciju šaljete na mail projekta (strucniivjesti@gmail.com) s naznakom “Za natječaj Stručni i vješti – Portugal– kratkoročna mobilnost”. 

Za sva pitanja i nejasnoće možete se javiti članovima projektnog tima putem Teamsa ili komentarom na objavu unutar kanala općenito u vašoj virtualnoj učionici na Teamsima. 

Upute o postupku prijave, prijavni obrazac, suglasnost, natječaj i kriterij vrednovanja nalaze se u priloženim dokumentima, kao i kontakti nastavnika koji vam mogu pomoći oko prijave i odgovoriti na sva vaša pitanja.

About the Author: Anica Leventić