Povežimo se! – natječaj Portugal (3 tjedna)

Dragi učenici/e,

pozivamo vas da se prijavite na stručnu praksu u Portugalu u trajanju od 3 tjedna (21 dan) u sklopu projekta mobilnosti Povežimo se!. To je Erasmus+ projekt kojeg je Agencija za mobilnost i programe EU 2020-e godine odobrila našoj školi a ima za cilj omogućiti zainteresiranim učenicima stjecanje iskustva međunarodne prakse i osnaživanje stručnih kompetencija. 

Na ovaj natječaj mogu se javiti učenici trećih i četvrtih razreda u zanimanjima elektrotehničar, tehničar za računalstvo. Na natječaj se prijavljujete putem obrasca (https://forms.gle/HMgoaHPrMMMVDoq38) a svu potrebnu dokumentaciju šaljete na mail projekta (povezimose2020@gmail.com) s naznakom “Za natječaj Povezimo se! – Portugal3”.

Za sva pitanja i nejasnoće možete se javiti članovima projektnog tima putem Teamsa ili komentarom na objavu unutar kanala općenito u vašoj virtualnoj učionici na Teamsima. 

Upute o postupku prijave, prijavni obrazac, suglasnost, natječaj i kriterij vrednovanja nalaze se u priloženim dokumentima. Unutar dokumenata nalaze se i kontakti nastavnika koji vam mogu pomoći oko prijave i odgovoriti na sva vaša pitanja.

About the Author: Anica Leventić