Mladi, kako ste? Istraživanje o mentalnom zdravlju

Imaš između 15 i 30 godina i živiš na području Osječko-baranjske županije? 

I Tebi je važno da se “priča” o mentalnom zdravlju mladih; o stresu, različitim pritiscima kojima su izloženi,  depresivnosti, anksioznosti.. ali i o pomoći koja je potrebna mladima, kada je je mentalno zdravlje u pitanju. Sada imaš priliku reći kako se TI osjećaš i s kojim izazovima se nosiš te što nedostaje i što treba unaprijediti kako bi podrška mladima u našoj zajednici, u području mentalnog zdravlja, bila snažnija. 

Uključi se  u Istraživanje Mladi, kako ste? – o  potrebama i poteškoćama s kojima se mladi Osječko-baranjske županije susreću, vezano za mentalno zdravlje. Rezultati istraživanja, uz zaključke i preporuke koje će se proizvesti na konferencijama (raspravama) u 6 gradova Osječko-baranjske županije (koje kreću od listopada ove godine)  koristit će se za izradu dokumenta  – Mentalno zdravlje i mladi, preporuke mladih za jačanje podrške mentalnom zdravlju mladih na području Osječko-baranjske županije,

Ispunjavanje upitnika traje 10ak minuta i unaprijed Ti zahvaljujemo na ispunjavanju. 

Upitnik možeš ispuniti na sljedećoj poveznicihttps://tinyurl.com/2p8eanva

Prati pozive vezano za projekt Mladi, kako ste? i pridruži se na jesen događanjima u kojima ćeš imati priliku reći što je Tebi važno.

Ovo istraživanje provodi se u okviru projekta Mladi, kako ste?, financiranog sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+. Nositelj projekta je PRONI Centar za socijalno podučavanje iz Osijeka, a partner na projektu je Osječko-baranjska županija.

 

About the Author: Daliborka Pavošević