Erasmus+2023 – natječaj za mobilnost učenika

Dragi učenici/e, pozivamo vas da se prijavite na natječaje za odabir sudionika mobilnosti učenika trećih razreda za stručnu praksu u inozemstvu u sklopu Erasmus+ projekta 2023-1-HR01- KA121-VET-000139966.

Projekt vam omogućuje stjecanje iskustva međunarodne prakse i razvijanje stručnih kompetencija.

U mobilnosti će biti uključeno 22 učenika trećih razreda svih zanimanja: elektrotehničar, tehničar za računalstvo, tehničar za mehatroniku, tehničar za elektroniku, tehničar cestovnog prometa te vozač motornog vozila.

Upute o postupku prijave, prijavni obrazac, suglasnost, natječaj i kriterij vrednovanja nalaze se u priloženim dokumentima, kao i kontakti nastavnika koji vam mogu pomoći oko prijave i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Na natječaj se prijavljujete putem obrasca, a svu potrebnu dokumentaciju šaljete na mail projekta erasmus@elpros.net. Rok za prijavu i dostavu potrebne dokumentacije je 26. siječnja 2024. u 16:00.

Za sva pitanja i nejasnoće možete se javiti članovima projektnog tima putem Teamsa ili komentarom na objavu unutar kanala Općenito u vašoj virtualnoj učionici na Teamsima.

Sretno!

About the Author: Anica Leventić