Prvi Pub kviz u našoj školi!

Prošli tjedan  u našoj je školi održan prvi Pub kviz u kojem je sudjelovalo 12 učeničkih ekipa iz 2. i 3. razreda. Kviz je bio edukativno-zabavnog karaktera s pitanjima iz različitih obrazovnih područja.

 

Velike čestitke idu pobjednicima kviza, učenicima 2.TR2 razreda – redom: Antonio Burda, Rene Bučma, Patrik Jakobović i Ivor Matijević. Drugo mjesto pripalo je kvartetu iz 3. TR1 koji čine Kristijan Frank, Ivan Koprivnjak, Fran Pešti i Ivan Šarčević, dok su treće mjesto osvojili predstavnici 2. TCP razreda, a oni su Brigita Bolić, Nikolina Građanski, Gabrijel Lukačić te Lucija Trdin.

 

Dok je naša vrijedna organizatorska ekipa profesora ispravljala listiće s odgovorima od natjecatelja, učenici su se mogli iskušati u Kahoot kvizu tematskog naziva ‘Koliko dobro poznajem svoju školu?’ – a kao istinski ljubitelj i poznavalac svoje škole iskazao se Toni Krajnović (2. TR2), a vrijedi istaknuti i Roka Medaka (3. ET) te Lovru Mihića (2. ET) s osvojenim drugim i trećim mjestom.

I kao šećer na kraju, organiziran je finalni ili nazovimo ga revijalni krug u kojoj je pobjednička ekipa 2. TR2 razreda odmjerila snage s profesorskim timom. U uzbudljivom, a nekima i stresnom vrednovanju odgovora, učenička ekipa je porazila naše profesore i ponovno trijumfirala.

 

Velike čestitke svim natjecateljima na prikazanom znanju, velikom entuzijazmu i suradničkoj energiji te što su definitivno svojim nastupom dokazali da ih možda kroz koju godinu budemo gledali na malim ekranima kako sudjeluju na raznim kvizovima i osvajaju prestižne nagrade, a možda bi mogli i zamijeniti uloge s nastavnicima, pa da oni malo vode nastavu za promjenu. Zašto ne? Svakako, Deane Kotiga, pazi se –  ELPROSOVCI ubrzo dolaze u Potjeru!

 

Veliko hvala našim sponzorima i partnerima @jelengrad petrijevci, @ barrage, @ ferit OSIJEK koji su osigurali vrijedne i prestižne nagrade za najbolje ostvarene plasmane te na lijepi način obogatili naše učenike i materijalizirali njihove uspjehe. Također, hvala i našim organizatorima – profesorima, koji su predanim radom i trudom osmislili brojna pitanja te omogućili realizaciju ovog događaja, a mi se nadamo da će se ovaj kviz nastaviti te da će postati jedna od identitetskih odrednica i tradicija naše škole.

Vedran Glasnović

About the Author: Daliborka Pavošević